Domein verhuizen

Domein:

Uw domeinnaam en hosting verhuizen is niet moeilijk!

Wij regelen alles voor de eenmalige verhuiskosten van € 35,00.

Zelf alles regelen en € 35,00 besparen?
Registreer of verhuis je domein bij ons. Met ons verhuis stappenplan is jouw website zonder downtime en zonder verlies van data makkelijk om te zetten naar ons. Heb je vragen over de verhuisprocedure? Je kunt ons altijd bereiken via support@hollanddata.com voor al je vragen. Ons support team zit klaar om jouw vragen te beantwoorden. Hieronder enkele punten waar je rekening mee moet houden.

Opzeggen bij je huidige provider
Het opzeggen van het huidige hostingpakket en domeinnaam bij je huidige provider. Veel hostingproviders hanteren een opzegtermijn van een tot drie maanden. Dit is verschillend per provider, maar van belang is dat je op tijd kenbaar maakt aan je huidige hostingprovider dat je voornemens bent om de domeinnaam naar Holland Data Services te verhuizen. Vraag een schriftelijke of digitale bevestiging van de opzegging voor jouw eigen administratie.

Voorbereiding tot het verhuizen van je domeinnaam
Om je domeinnaam naar Holland Data Services te kunnen verhuizen dien je een aantal stappen te controleren en eventueel door de huidige hostingprovider aan te laten passen.
De volgende punten dien je te verifiëren alvorens je de verhuizing bij Holland Data Services in gaat dienen:

Controleer of de domeinnaam op eigen naam staat en of jouw e-mail adres waarmee het domein geregistreerd was nog recent is.
Je kunt dit voor een .nl-domeinnaam doen op www.sidn.nl, voor een .be-domeinnaam op www.dns.be, voor een .eu-domeinnaam op www.eurid.eu en voor alle overige extensies via www.whois.sc. Indien je e-mail adres of overige contact gegevens onjuist zijn, laat dit dan aanpassen door je huidige hostingprovider.

Verder zijn de volgende punten van belang:
Bij een .nl-domeinnaam dien je bij de vorige provider een verhuiscode aan te vragen, een zogeheten token. De vorige provider kan deze verstrekken. Na het indienen van de verhuizing met de token, zal de verhuizing direct gestart worden. Bij een .be en .eu domeinnaam ontvang je na het indienen van de verhuizing een e-mail welke je dient te bevestigen. Bij .com en overige extensies dien je een verhuiscode (EPP code) op te vragen bij je vorige provider en dien je de verhuizing per e-mail te bevestigen.

Start de verhuizing bij Holland Data Services!
Na het doorlopen van bovenstaande stappen plaats je bij ons de bestelling, en wij zorgen er voor dat wij je domeinnaam verhuizing direct starten. 4. De laatste stap, het uploaden van jouw website Direct na het plaatsen van de bestelling ontvang je van ons per e-mail jouw logingegevens en kan je direct aan de slag. Je kunt inloggen op ons controlepaneel cPanel en direct van start gaan met het configureren van jouw hostingaccount en het uploaden van de website.