Over ons

Holland Data Services verzorgd voor zowel particulieren als bedrijven website hosting en streamhosting.

  • Alles gehost op snelle SSD’s
  • Niet alleen goedkoop maar ook betrouwbaar
  • De meeste capaciteit en snelheid
  • Met 1 klik uw eigen forum of weblog!
  • De meest vriendelijke helpdesk!
  • Registratie en configuratie wordt real-time uitgevoerd

Bij Holland Data Services kunt u goedkoop en eenvoudig een domeinnaam aanvragen, verhuizen, webhosting aanschaffen, of een eigen server huren.
Uw webhosting account wordt in bijna alle gevallen na betaling direct aangemaakt. U kunt er dus direct gebruik van maken!

Al onze webhosting servers staan in een high availability cloud. Hierdoor kunnen wij betere snelheden en uptimes garanderen dan wie dan ook!
Mocht een server bijvoorbeeld plotseling uitvallen dan wordt dit automatisch opgevangen door andere servers waardoor er er geen downtime is!

Verder is alle data op een volledig redunante SAN opgeslagen en iedere SAN is uitgerust met RAID-60 schijfconfiguratie waardoor uw data veiliger is dan ooit. Ook zijn al onze webhosting servers voorzien van workload balancing: Een server wordt op basis van de huidige drukte automatisch het nodige vermogen gegeven.

Holland Data Services is een snel groeiend, innovatief en dynamisch bedrijf die geen seconde stil staat en zich continu blijft verder ontwikkelen om u altijd het beste product tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden.

In deze “Over ons” een aantal kernpunten van ons bedrijf:

Kernwaarden
Het handelen van Holland Data Services medewerkers is verankerd in vijf kernwaarden.

Klantgericht
De tevredenheid van onze klanten is het uitgangspunt van ons handelen. We stellen alles in het werk om met onze kennis en via onze innovatieve diensten en servicegerichtheid aan de wensen van klanten te voldoen.

Betrouwbaar
We doen wat we beloven en we zorgen voor een betrouwbaar netwerk, betrouwbare dienstverlening en service.

Ondernemend
We gedragen ons als een ondernemer. We zijn niet bang om beslissingen te nemen, initiatief te tonen en voor resultaten te gaan.

Betrokken
We zijn op alle niveaus betrokken bij de klant en de gemeenschap. Iedereen wordt persoonlijk en als individu behandeld.

Open
We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn open naar onze klanten over de diensten die zij in vol vertrouwen van ons afnemen.